W04

PROJEKT WNĘTRZA

Prezentujemy projekt wnętrza, którego założenie opierało się na stworzeniu funkcjonalnego salonu połączonego z aneksem kuchennym.


Nowoczesna przestrzeń kreowana jest przede wszystkim przez ciepłe odcienie drewna współgrające z zastosowaną bielą i szarością. Minimalistycznie potraktowaną kuchnię uzupełniliśmy o ściankę z kantówek, która swobodnie po płaszczyźnie sufitu przechodzi w poziomy układ. Zabieg ten oddziela przestrzennie kuchnię od salonu mimo ich bezpośredniego połączenia.


W salonie główną rolę odgrywa pokaźny zestaw wypoczynkowy, który komponuje się z betonową ścianą. W celu skontrastowania przestrzeni naprzeciw sofy usytuowano czarny fotel.
Zaaranżowane przez nasze biuro wnętrze tworzy spójną przestrzeń o stonowanej kolorystce uzupełnionej czarnymi dodatkami.

ZNAJDUJEMY SIĘ:
RESPAN RZESZÓW lokal 108B

TELEFON:
+48 608 393 184

MASZ PYTANIE? NAPISZ:

biuro@cozastudio.pl

  • Czarny Facebook Ikona
  • Czarny Instagram Ikona
  • Czarny Pinterest Ikona